|
HOUSE OF COMMONS |
|
CHAMBRE DES COMMUNES |
2nd Session, 40th Parliament |
|
2e session, 40e législature |
|
|
|
NOTICE OF MEETING |
|
AVIS DE CONVOCATION |
|
Standing Committee on Agriculture and Agri-Food |
|
Comité permanent de l'agriculture et de l'agroalimentaire |
|
AMENDED |
|
MODIFIÉ |
|
Meeting No. 7 | | Séance no 7 |
Thursday, March 5, 2009 | | Le jeudi 5 mars 2009 |
11:00 a.m. to 1:00 p.m. | | 11 heures à 13 heures |
Room 371, West Block |
|
Pièce 371, édifice de l'Ouest |
(613-992-1192) |
|
(613-992-1192) |
|
|
|
|
|
|
Orders of the Day |
|
Ordre du jour |
|
|
Situation of the Red Meat Sector | | Situation du secteur de la viande rouge |
|
Witnesses | | Témoins |
|
Canadian Pork Council | | Conseil canadien du porc |
|
Martin Rice, Executive Director | | Martin Rice, directeur exécutif |
|
Jurgen Preugschas, Chair | | Jurgen Preugschas, président |
|
Canada Pork International | | Canada Porc International |
|
Jacques Pomerleau, Executive Director | | Jacques Pomerleau, directeur général |
|
Edouard Asnong, President | | Edouard Asnong, président |
|
Saskatchewan Association of Rural Municipalities | | Association des municipalités rurales de la Saskatchewan |
|
Ray Orb, Director | | Ray Orb, directeur |
|
|
Les greffières du Comité |
Miriam Burke ((613) 996-1553) |
Isabelle Duford ((613) 947-6732) |
Clerks of the Committee |
|
2009/03/04 2:10 p.m. |
|
2009/03/04 14 h 10 |